januar 20, 2008

Tilbehørprikken over:-)

Et lite utsnitt av quiltingen som ble gjort for hånd.
Ellers så er det meste gjort på min nye Bernina:-)
Liten oppbevaringsboks til diverse.Den lille passer perfekt til teposer.


Servietholder av stoffrester etter løper og spisebrikker. Klipte pappen som er med serviettene som mal, og den ble jeg fornøyd med:-)7 kommentarer:

 1. Gid så heldig du er som får sånne flotte ting av kjærsten din!!Men så bruker du den godt også!!Imponert av det du tryller frem med symaskonen din asså!Og den serviettholderen var bare prima!!!!
  Jeg har linket til deg...Håper det er greit?

  SvarSlett
 2. Så flink du er. Det er alltid artig og gi gaver som blir tatt godt imot og mye brukt....ingen tvil om at du liker gaven du fikk!! Kjempe fin løper, brikker serviettholder osv, blir det ikke romanstiske middager hos dere nå vet ikke jeg;)

  SvarSlett
 3. Dette likte eg, syns det var kjempe lekkert. Har du laga det på frihand, eller har du kjøpt materialpakke til duk og brikker? Skjønte det med serviettholderen.
  Ronille

  SvarSlett
 4. Hei
  Du og du, men du lager mye fint.
  Serviettholderene du har laget falt jeg pladask for.
  Ønsker deg en fin dag.
  mvh Annka

  SvarSlett
 5. Så nydelig sett du har laget!! Men jeg må spørre de sakkyndige - sånn derre sticherygreier dere driver med er knallfint, men jeg aner ikke hvordan man gjør det! Rampete hund er ingen overdrivelse nei... ;) farverik hverdag osv!!

  SvarSlett
 6. Dejlig symaskine du er blevet den lykkelige ejer af, og så mange fine sager du har fået lavet, er vild med dit farvevalg.Kan godt lide den flotte quiltning du har lave på det hele.

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar :)