august 18, 2013

Toalettmappen "Lady" / Toiletry "Lady"

Etter en lang sommerferie har jeg nå startet opp igjen på syrommet.
Det ble en lekker toalettmappe i rødt og grått..
Denne skal være en gave til en flott 50 åring.
Mønsteret på denne er det Kari Renolen som har
laget og dere finner det i myQuilt nr. 03/2013


Summer is will soon be over to fall.
And I have found back to my sewing room.
It became a cosmetic "Lady" today.
Pattern from myQuilt nr.03/2013

:O)

15 kommentarer:

 1. Hei, litt spesielt å "skryte" av det en lager selv synes jeg;(

  "Det ble en lekker toalettmappe i rødt og grått..", skriver du. Synes det bør være opp til andre å mene .....
  Selvskryt er ikke verdt noe har jeg hørt..... Kanskje litt til ettertanke?
  Det var mine ord for denne gang....
  Også er det noen som spør etter hvorfor det skrives på engelsk også? Er bloggere som gjør dette så egoistiske at dem mener dem har så mange utenlandske lesere/følgere? hvorfor ikke bare bruke translate slik at enhver leser kan velge språket selv?

  SvarSlett
 2. Kjære søte anonym.

  Synes toalettmappen er lekker jeg :) Selvskryt eller ikke så er dette mønsteret knallfint etter min mening.
  Kari Renolen lager masse lekkre mønster jeg liker og sy.
  Og ja jeg skryter gjerne av dem også..
  At jeg har skrevet inleggene på engelsk (dårlig sådan) er fordi flere har spurt etter det.
  Har ikke mange utenlanske følgere med sånn ca 130-140 besøkende pr. dag.
  Det med translate her jeg ikke klart og legge til bloggen min desverre, men om du kan hjelpe meg med det så blir jeg glad :)

  Ha en flott kveld min venn .

  SvarSlett
 3. Du kan stenge for evt anonyme kommentarer i bloggen din. ( husker ikke helt hvordan det gjøres men.)
  Leste innlegget over her etter at jeg hadde lagt inn min kommentar og ble helt satt ut ......

  SvarSlett
 4. Åh, så fin denna toalettväska var! Grått och rött är en mycket fin färgkombination, tycker jag. Modellen har jag inte sett uppsydd förut, så det var kul. Och så var det väldigt effektfullt att Du kviltat med röd tråd på det grå tyget. En vacker detalj!

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Hei
  Kjempefin veske, skal sy den jeg også, har bare ikke fått somlet meg til det ennå. Kanskje jeg skryter litt av meg selv jeg også.Stå på Sylvi!

  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 6. Den ble virkelig knallflott!

  "Selvskryt" er faktisk helt OK etter min mening :D

  Har man ikke lov til å bli fornøyd med det man lager?
  -Jo! :D

  Klem,
  Torunn. :)

  SvarSlett
 7. Denne toalettmappa blei kjempefin, grått og rødt er nydelig sammen! Guffen melding fra anonym, men ikke bry deg! "En får skryte sjøl, når en ikkje har bygda å lite på " seier no eg:))

  SvarSlett
 8. Hei :-) så FLOTT toalettveske du har sydd !! Likte den kjempe godt !! Den skal jeg og prøve å sy !! Ønsker samtidig å si noen ord ang det SURE OPPGULPET som anonym skrev. Synes det er dårlig å skrive slikt uten å skrive under med fullt navn, en bør stå for slik kritikk. Å gjemme seg bak anonym sier litt om den som skriver slikt !! Vi kreative sjeler, som koser oss med å skape ting, bør så absolutt sette ord på at vi mestrer ting - og at vi er fornøyd :-) Det er jo GLEDEN over det vi skaper som gjør at vi strekker oss litt lengre, og som gjør at vi tør å utfordre oss selv med nye mønstre :-) TAKK for at du deler med oss - DU ER GOE :-D Flott at du og oversetter til de som ikke har samme morsmål som oss innfødde her på berget !! Ett lite tips til anonym - noen plasser har de begravd JANTELOVEN på kirkegården, kanskje anonym skulle gjøre det samme !! Lykke til videre kjære blogger, det er gøy å følge deg på bloggen din :-) klem fra Rannveig i Sauda

  SvarSlett
 9. Hei og takk for sist då eg besøkte deg i butikken i sommar! Eg er så glad for at du er i sving med symaskina att, og sjølvsagt skal vi være stolte av det vi lagar! Skulle berre mangle! Det er også kjempebra at du også skriv på engelsk, for vi har vel sjølve prøvd oss med Google translate og fått og mang ein latter pga dårlig oversetting! Lykke til vidare foran symaskina, eg gleder meg over at du er så ivrig og SYGLAD!

  SvarSlett
 10. Denne ble meget flott mamma. Ikke greit når man blir sjalu for at man selv ikke klarer å lage håndtverk som er like flott som ditt arbeid. Tenk om man hadde unnet andre godt, tenk å fin denne verden hadde vært da. Heligvis fortjener du ingen sånne mennesker i livet ditt. Du viser gang på gang at du er en mester ved symaskinen. Keep up the good work... Eller kanskje jeg burde ha brukt goole translate her..

  SvarSlett
 11. Det ble en kjempefin veske! Du kan virkelig være fornøyd, det skader ikke med litt "selvskryt" ;) Jeg likte stoffutvalget ditt veldig godt! Denne veska har jeg også lurt på om jeg skal sy. Kanskje etter hvert, akkurat nå har jeg et annet prosjekt på gang... :)

  Jeg leste også kommentaren fra "anonym", og synes du svarte så hyggelig og godt! All respekt til deg! Forresten, jeg hadde Google-translate på bloggen min før, men det ble så mye tull-oversettelse at de utenlandske leserne mine bare lo, det ble bare helt vilt! Bloggen min er nå tospråklig, hovedsaklig på norsk, men med et kort sammendrag på tysk.

  Jeg legger meg til som følger hos deg. Ha en fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 12. Stå på! Fortsett å være stolt av det du lager :-) Vi syr da så fint vi kan? Lærte av foreldrene mine at så lenge jeg gjør så godt jeg kan har jeg grunn til å være fornøyd. Er ikke redd for å si det høyt en gang :-)Toalettmappa du har laget er kjempefin den. Takk for inspirasjon :-)

  SvarSlett
 13. Så flott veske, den har du virkelig grunn til å være stolt av! Syns du hadde en fin vinkling på kommentaren fra anonym. Du er virkelig flink med farger og stoffsammensetning, syns jeg! Inspirerende :)

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar :)